Lë turneun, Ardian Bujupi shkon në Shqipëri

By

Ardian Bujupi i cili së fundmi ka publikuar albumin e tij të ri “Rahat” ka qenë i angazhuar në turneun e promovimit të tij.

Disa ditë më parë, Ardian Bujupi me një video në InsaStory shpreh keqardhjen e tij për fatkeqësinë natyrore dhe kërkoi falje që nuk mund të jetë vet prezent që të japë kontributin e tij afër njerëzve në nevojë si shkak i angazhimit të tij në turne.

Mirëpo ai prapë gjeti kohën dhe shkoi në Shqipëri ku edhe vizitoi disa familje dhe shtëpi të prekura nga tërmeti që la 51 persona të vdekur dhe lëndoi e la pa shtëpi mijëra të tjerë. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm