Rri n’shpi e shijoje koncertin Live fë Afrim Muçiqit

By

Edhe vetë është i izoluar, por për ta lehtësuar këtë situatë dhe për të ndryshuar atmosferë, Afrim Muçiqi ka vendosur të këndoj.

Këtë herë ai do të këndoj nga shtëpia e tij dhe gjithë atë do ta transmetoj në kohë direkte në platformat e tij online në Facebook dhe Instagram.

Afrimi do të performoj nga ora 21:00 e krejt kjo pasiqë ishin mijëra kërkesa që ta realizonte.

Rri në shpi e shijojeni muzikën e Afrim Muçiqit./Prive.al

 

Artikuj të ngjashëm