Shumë shpejtë do të vie një film biografik për ikonën e muzikës

By
Një film i metrazh të gjatë është duke u përpunuar për jetën e Michael Jackson – dhe do të shkruhet nga skenaristi i filmave të James Bond “Skyfall” dhe “Spectre”, me prodhuesin e “Bohemian Rapsody” që mbështet projektin.
Michael Jackson

Sipas The Hollywood Reporter, filmi i Michael Jackson është duke u filmuar nga John Logan i nominuar me Oscar dhe prodhuar nga Graham King.

Raporti thoshte se filmi do të mbulonte karrierën e MJ nga Jackson Five në luftërat e tij ligjore që burojnë nga akuzat për abuzim seksual të fëmijëve. Ai vdiq në vitin 2009.
Burimi: Pagesix.com

Artikuj të ngjashëm